Imate Mac-a za kojeg ste čuli da je jednostavan za korištenje, međutim, Vama se ipak neke operacije čine kompliciranim. Imate osjećaj da način rada prilagođavate Mac-u a ne on Vama. Htjeli biste nešto učiniti na svom Mac-u ali ne znate kako? Ili Vam Mac ili program na Mac-u javlja poruku o grešci koju ne razumijete?

Bit računala je omogućiti korisnicima da postignu više, bolje i brže. U slučaju da postoji bilo što, što Vas sprječava da taj cilj postignete, pošaljite mi Vaše pitanje i pokušati ću Vam dati odgovor na njega.

Kako Macovi nisu toliko rašireni kao recimo računala koja koriste Windows operativne sisteme, korisnici su nerijetko na čudu, kome se obratiti za pomoć, bilo da se radi o konkretnom problemu, bilo da im treba neki savjet.

Cilj ove usluge nije samo brzo rješenje problema, već i objašnjenje zašto je do problema došlo i kako je riješen, te da u buduće kroz bolje razumijevanje, budete u mogućnosti sam naći rješenje.

Opće je prihvaćeno mišljenje, da je upotreba Macintosh računala jednostavna, stoga su očekivanja velika, a razočarenje korisnika tim veće, kada se nađe u situaciji koju ne razumije.

Stoga se nemojte ustručavati, već jednostavno, pitajte!.


© 2009-2012 MacMe Support. Sva prava pridržana.